Reviews

Klik hier om een review achter te laten! Hartelijk dank!

Top resultaat en service!

5,0 rating
16 oktober 2020

Zojuist mijn Polo GTI laten chippen door de mannen van Chip Expert. Hij rijdt nu een stuk beter en is een stuk sneller. Bedankt voor de goede service mannen, zal zeker nog eens terugkomen.

Marcel

Seat Leon FR, 70 pk winst!

5,0 rating
6 juli 2020

Zeker een goede ervaring! Na contact was een afspraak snel gemaakt en is de auto uitgelezen en de chip zorgvuldig geschreven. Met wegrijden merkte ik al veel verschil. De motor pakt onderin de toeren zoveel soepeler op en is echt een kanon geworden met tussensprints! Eigenlijk van a tot z een goede ervaring zoals je hoop dat er met je auto wordt omgegaan. Kleine details zoals het warm rijden van de auto, voor het testen van het (nieuwe)vermogen, maakt het verschil met veel andere bedrijven. Bedankt!

Ansho

Mini Cooper S R56

5,0 rating
15 juni 2020

Fantastisch geholpen door de heren van Chip Expert! Super aardige jongens met enorm veel verstand van zaken. Na mijn wensen duidelijk gemaakt te hebben wisten ze precies hoe ze mijn auto konden aanpakken op de manier die perfect voor mij was. Na de chip is rijden een genot geworden met een smile van oor tot oor!

Adam

Perfecte service en prachtig resultaat!

5,0 rating
20 mei 2020

Afgelopen week langs gegaan met mijn Seat Leon! Hartelijk ontvangen door de mannen van Chipexpert en de auto achter gelaten. Enkele uren later de auto weer opgehaald. Wat een verschil! De auto pakt veel sneller op en voelbaar meer koppel!

Remco

Kundig personeel met goede informatie

5,0 rating
18 mei 2020

Mijn Volkswagen Polo TSI laten chiprunen. Na een paar honderd kilometer haal ik gemiddeld 50 kilometer meer op een tank. Bovenop de vermogenswinst dus een perfecte combinatie van zuiniger en meer power! aanrader.

Motaz

Mini Cooper S

5,0 rating
16 mei 2020

Aardige mensen met kennis van zaken.. Ze weten precies wat ze moeten doen en besteden er echt tijd aan om het te perfectioneren. Alles werd uit de kast getrokken om een 10 te halen..
Bedankt voor de top service, binnenkort ook met mijn S4 langs.

Eric